Resultaten voor epc verplicht bij verkoop

epc verplicht bij verkoop
Bespaar kosten op uw rekeningen dankzij een verhelderende energiekeuring - Immo Corbati.
Voert u enkele renovatiewerken of andere investeringen uit? Dan is het een goed idee om meteen ook een nieuw EPC te laten opmaken. Een energiekeuring is niet hetzelfde als een elektrische keuring! Het EPC is verplicht bij verkoop en verhuur.
mkb-tankpas.nl
EPC-attest verplicht voor niet-residentiële gebouwen.
EPC-attest voor niet-residentiële panden en gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen. Sinds 1 januari 2020 is een EnergiePrestatieCertificaat EPC verplicht bij de verkoop of verhuur van kleine, niet-residentiële gebouwen. Vanaf 2022 is een EPC ook nodig voor de gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen.
EPC bij verkoop of verhuur woning.
Let wel: De adviezen op het certificaat zijn louter informatief en moeten niet verplicht uitgevoerd worden. Het EPC geeft ook een overzicht van premies die aangevraagd kunnen worden bij het investeren in energiebesparende maatregelen. Hoe groener de energieklasse hoe beter! Een EPC geeft de koper of huurder een goed zicht op de energiezuinigheid van de woning. Zo kan hij al dan niet beslissen de woning te kopen of te huren. Door een energieprestatiecertificaat weet de koper/huurder met andere woorden wat hem te wachten staat als er een hoge en rode waarde wordt aangegeven op het EPC. Het energieprestatiecertificaat blijft 10 jaar geldig. Bij de verkoop van de woning gaat het originele EPC naar de koper.
EPC Waarde woning Energieprestatiecertificaat! CallMePower.be.
In Beglië is het EPC is verplicht per wooneenheid, maar voor welk type woningen is het energieprestatiecerticaat verplicht? Wanneer is het EPC verplicht? Een EPC is Bij verkoop of verhuur van een woongebouw sinds 1 november 2008 en respectievelijk 1 januari 2009 per wooneenheid verplicht.
Info, taken en werkwijze van een energiedeskundige A - c&s engineering.
In geval van een gemeenschappelijke keuken of badkamer moet één EPC voor de volledige woning opgemaakt worden. In geval de kamer autonoom kan functioneren, zijnde een aparte badkamer, keuken en toilet, moet een EPC voor de kamer opgemaakt worden. Ook bij verkoop en verhuur van niet-residentiële gebouwen kantoorgebouwen, winkels, zal een EPC binnenkort verplicht worden.
Energieprestatiecertificaat EPC Kooijman Autar Notarissen Rotterdam.
Ondernemen en rechtspersonen. Internationaal paspoort voor rechtspersonen. Een bedrijf starten in Rotterdam of Schiedam. Besloten vennootschap BV oprichten in Rotterdam. Hulp bij overdracht bedrijf binnen de familie door de huisnotaris uit Rotterdam. Overdracht bedrijf aan derden. Voorbereiding overdracht onderneming. Teboekstelling en brandmerken van een schip. Hypotheek op een schip. Teboekstelling van een vliegtuig. Hypotheek op een vliegtuig. Over Kooijman Autar. Hoe geven wij u rust en veiligheid. Waarom doen we wat we doen. Vrienden van Blijdorp. Centrum voor Reuma en Revalidatie. Offerte Stel uw vraag. Aanvraag digitale kluis. U bevindt zich hier.: Het energieprestatiecertificaat EPC komt voort uit de Europese Richtlijn Energie Prestatie van Gebouwen. Met het energieprestatiecertificaat wordt eigenlijk bedoeld het Energie prestatieadvies EPA. Dit is een beoordeling van de energieprestatie van een gebouw en daaraan gekoppeld een advies. Dergelijke beoordelingen worden gedaan door daarvoor specifiek opgeleide adviseurs. Al sinds 2008 is een EPC verplicht bij de bouw, verkoop of verhuur van vastgoed.
EPC bij verkoop en verhuur.
Een energieprestatiecertificaat EPC geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is. Het is verplicht bij verkoop en verhuur van woningen en voor bepaalde openbare gebouwen. Het EPC bij verkoop en verhuur van woningen wordt opgesteld door een erkend energiedeskundige type A.
EPC Wetgeving: voor wie en wanneer is het verplicht?
Het gaat om de volgende 2 situaties.: EPC verplicht bij verkoop: als je je woning, appartement, studio of klein niet-residentieel gebouw wil verkopen met publieke reclame. Beschik je nog over een verouderd EPC voor 2019? Dan ben je verplicht om een nieuw Energieprestatiecertificaat te laten opmaken. EPC verplicht bij verhuur: als je je woning, appartement, studio of klein niet-residentieel gebouw langer dan 2 maanden wil verhuren met publieke reclame.

Contacteer ons