Resultaten voor epc bij verkoop

epc bij verkoop
Nieuw vanaf 2020: EPC-informatieplicht bij verkoop en verhuur van kleine niet-residentiële gebouwen - Domo Vastgoed. Instagram.
20 December 2019. Het energieprestatiecertificaat EPC is al meer dan tien jaar verplicht bij de verkoop en verhuur van residentiële gebouwen zoals woningen, appartementen, studio's, Vanaf 2020 zal ook bij de verkoop en verhuur van kleine niet-residentiële gebouwen verplicht een EPC aanwezig moeten zijn.
mkb-tankpas.nl
EPC EPC Smits Beerse. EPC - EPC Smits Beerse.
EPC's' aan scherpe prijzen - Snelle en correcte service - Bij ons kan u terecht voor de opmaak van een EPC bij verkoop en verhuur van residentiële gebouwen. Bij de verkoop en verhuur van woningen is sinds 1 november 2008, respectievelijk 1 januari 2009, voor elke wooneenheid een energieprestatiecertificaat EPC verplicht.
EPC bij verkoop of verhuur van een woning met bouwaanvraag vóór 2006 Stad Hoogstraten.
tot 30 juni 2017: bij verkoop of verhuur van wooneenheden waar geen verwarming aanwezig is vanaf 1 juli 2017 is het EPC dus ook verplicht voor wooneenheden zonder verwarming. voor een serviceflat of noodwoning met een dagprijs en zonder huurovereenkomst.
Wat is een EPC? - M3 makelaars.
Het EPC is een verplicht document in het kader van de verhuur of verkoop van een pand. Een EPC wordt opgesteld door een erkend energiedeskundige. Het is 10 jaar geldig. Inhoud van het EPC. Wat staat er allemaal in zon EPC?
Ik verkoop mijn woning - welke keuringen heb ik nodig? Goedkope-keuring.be.
Dan is een 2-jaarlijkse keuring verplicht. Mogen er inbreuken op het verslag staan? Er zijn 3 mogelijke attesten: groen, oranje en rood. Groen: de opslagtank voldoet aan de wettelijke bepalingen en mag verder gevuld en gebruikt worden. Oranje: De opslagtank voldoet niet aan de wettelijke bepalingen, maar mag verder gevuld en gebruikt worden gedurende maximaal 6 maanden. Dit attest kan maximaal 1x worden uitgereikt. Bij de volgende controle mag er enkel een groen of een rood attest worden uitgereikt. Rood: De opslagtank voldoet niet aan de wettelijke bepalingen. Het is verboden de tank te vullen of laten vullen. Elektrische keuring - Voor verkoop. EPC elektrische keuring - Open bebouwing. EPC elektrische keuring - Halfopen bebouwing. EPC elektrische keuring - Rijwoning. EPC elektrische keuring - Appartement. EPC elektrische keuring - Studio. Keuring toegankelijke stookolietank. Keuring niet-toegankelijke stookolietank. Welke keuringen heb ik nodig bij verkoop van mijn woning?
Envega - EPC bij verkoop/verhuur.
EPC bij verkoop/verhuur. Vanaf 1 november 2008 is het energieprestatiecertificaat EPC bij verkoop van woningen, appartementen, verplicht. Vanaf 1 januari 2009 is er een zelfde verplichting voor verhuur van woongebouwen. Het energieprestatiecertificaat informeert mogelijke kopers of huurders over de energiezuinigheid van een woning.
Vastgoedeigenaars krijgen meer tijd voor EPC attest Blog Vastgoed C.
Daarom besliste de Vlaamse regering om eigenaars langer de tijd te geven om dit EPC voor te leggen. Opdat de verhuur- en verkoopmarkt niet volledig zou stilvallen en er toch zo weinig mogelijk plaatsbezoeken zouden gebeuren. Hoe lang krijg ik uitstel? Bij een verkoop krijgt de eigenaar tijd tot het verlijden van de authentieke akte.
EPC voor bestaande woningen - Gemeente Herent.
Een EPC blijft 10 jaar geldig. Op de website energiesparen.be kunt u met' '' Test uw EPC' '' de EPC-score van uw woning vergelijken met de gemiddelde EPC-score in uw gemeente, provincie of in Vlaanderen. HetEPC moet verplicht worden opgemaakt bij verkoop of verhuur van elke aparte wooneenheid die autonoom kan functioneren, bijvoorbeeld.:

Contacteer ons